Összes oldalmegjelenítés

2016. december 29., csütörtök

Per kórház ellen, bírósági per orvos ellen? Olcsóbb és jobb a megnyugtató és profi egyezség a kórházzal,egészségügyi intézménnyel!

A magyar emberek, magyar betegek nem szívesen perelnek be orvost, kórházat, ápolókat!


Azonban a betegek panaszainak goromba lerázása az orvos, kórházi vezető részéről, panaszaik jogosságának elutasítása felfokozza a bírósági per iránti szándékot, a jogsérelmet elszenvedett betegek eseteiben.












Orvosi műhibaperek száma sok oknál fogva növekszik, ezek közé tartozik a beteg jogainak aprólékosabb tájékoztatása, információi.




Beperelt kórház esetekben a beteg és egészségügyi dolgozók egyaránt feszültségeket élnek meg.



Pereskedés elvonja a szakemberek figyelmét munkájukról, igen drága a betegeknek panaszaik orvoslása bírósági peres úton!







Az új Ptk. és a hamarosan hatályba lépő új perrendtartás a bírósági perek, így a beteg és kórház perek elkerülését sok szabályában támogatja.


Olcsóbb és gyorsabb az orvosi álláspont tisztázó szakértői szakvélemény, majd a profi jogvitarendezés!    
 

Beteg számára kevesebb pénzkiadással, rövidebb idő alatt lehet megnyugtató egyezség a kórházzal ill. a kórházat biztosító biztosítóval!









Rendelkezésre áll az ADR eljárása a fogászati beteg panaszok, fogorvossal szembeni beteg sérelmek megoldására is!


Beteg az egészségügyi szolgáltatás során lényeges nevesített jogokkal bír, melyek külön-külön is közösen mérlegelendők a beteg által előadott panaszos, kárigénnyel járó esetek megbeszélésein.

Permegelőző ADR eseti orvosi szakvélemények a vitatott ügyekben!



Bejelentkezés, beteg és hozzátartozók panaszos ügyfélszámon:
06-305-992-842 (10-16h)
betegjog.ugyek@index.hu