Összes oldalmegjelenítés

2016. december 27., kedd

Ünnepek és magány! Betegek esetei, beteg a bíróságon!

Betegjogi oldalról nehezen értelmezhetőek azok a statisztikák, ahol a nem várt halálesetekről számolnak be a mai egészségügyben.


Ami a statisztikának csak egy adat, az egy ember élete, egy családban szülő, testvér, gyermek sorsa.



Ünnepek és magány a hozzátartozók számára szinte összekapcsolódik.


Aki rokonát, hozzátartozóját veszti el, vagy indokolatlanul rosszabb állapotban látja viszont egy egészségügyi szolgáltatásból, az joggal várja el a hibázó szakemberek, kórházak kárrendező profi jogvita rendezésben való aktív részvételét, minden egyes vita során.






Betegek élete minden érintett szakterület szakembereinek fontos!




Szakmai munkánk a betegek élete mellett elkötelezett, de szakmai partnere vagyunk a jobb egészségügyi ellátásra törekvő fiatal orvosoknak, az egészségügyi szakápolóknak stb.


Szakmai célunk, hogy a beteg ne kényszerüljön életszerűtlen jogi csűrcsavar és magas költségű bírósági tárgyalások zaklatott légkörébe!




Ennek első és fontos teendője, a felmerült beteg vitatott betegjogi sérelmének független permegelőző orvosi magánszakértői permegelőző szakvéleményezése!

(Baleseti sebészet, háziorvosi ügyek stb.)


Munkatársaink több orvosi szakterületről biztosítanak egy betegjogi vitában orvosi permegelőző szakvéleményt.





Magánszakértői szakvélemény a betegjogi iratok megismerésével képzelhető csak el, így a betegjogi iratok beszerzése minden beteg által kezdeményezett jogvita előfeltétele!



Minden segítséget megérdemelnek a betegek és hozzátartozóik!




Valós betegjogi vita ügyeiben a bírósági per elkerülhető, ennek jogszabályi keretei biztosítottak, azonban a vitarendezésben az egészségügyi szolgáltatók (kórházak, SZTK stb.) és biztosítóik megértőbb hozzáállása szintén jogos elvárás.






Beteg az egészségügyi szolgáltatás során lényeges nevesített jogokkal bír, melyek külön-külön is közösen mérlegelendők a beteg által előadott panaszos, kárigénnyel járó esetek megbeszélésein.


Permegelőző ADR eseti orvosi szakvélemények a vitatott ügyekben!     Bírósági perek kiváltása!



Bejelentkezés, beteg és hozzátartozók panaszos ügyfélszámon:
06-305-992-842 (10-16h)
betegjog.ugyek@index.hu