Összes oldalmegjelenítés

2017. március 5., vasárnap

Bírósági ügy kórház, bírósági per orvos, bírósági ügy fogorvos miatt? Átgondolt döntéssel többre jut a beteg!



Bírósági ügy kórház, bírósági per orvos miatt, igazán nehéz döntés magának a betegnek, vagy az elhunyt beteg hozzátartozóinak.


Magyarországon egy per indítása orvos miatt, ápolók miatt, fogorvos miatt, kifejezetten sok kiadással, költséggel jár.    Beteg ügye ne  vesszen el a bonyolult eljárások útvesztőjében...........




Svédországban más az egészségügy helyzete......



Egészségügyi intézmények átalakulásai, bérelt orvosi praxisok a kórházakban, már a perindítást is bonyolulttá tehetik.


Ki volt az eredeti érintett egészségügyi intézmény?  Ki lett a jogutód? (Ezzel 2 év is elmehet egy megindult peres ügyben....)


Nyitott kérdések sokasága, s a betegnek kell szinte mindent bizonyítani egy perben, bírósági kereset előkészítése idején!





Irodánk fontos szolgáltatása a jogsértett betegek felé, hogy a hétköznapi vélelmek helyett a felmerült kérdésekben több szakterület szakemberei adnak permegelőző, bírósági per gondolatát kiváltó információkat, szakértői állásfoglalásokat!  (Orvos - gyógyszerész - diplomás betegjogi szakember - jogászok - közgazdászok - ügyvédek stb.)



Egészségügyi kockázatok és orvos jogellenes magatartása következményei tisztázandóak, lehetőleg már a felmerülő beteg jogsértettség bármely eljárás választása  előtt!




Betegek jogvédelmének legfontosabb része FEBKI munkájában  a jogtudatosság és nem kívánatos peres kiadások megtakarítása, megelőzése a jó információk biztosítása mellett!



Egészségügyi perekben a pervesztés egyik fő oka az ok-okozati összefüggés bizonyítása hiánya, lehetetlensége.


Meghatározó az orvossal szembeni vita, kórházzal szembeni vita későbbi peres eljárásában az eljárásokban kirendelésre került igazságügyi szakértők szakvéleménye.





Betegek és hozzátartozók zöme elkerülné a pereskedést, de jogsérelme komoly megfontolását és készséges egyeztetést várna el az egészségügyi intézményektől!




Panaszok sokfélék................................




Szakmai küldetésünk a betegek és kórház, betegek és fogorvos vita megnyugtató és méltóságot biztosító megoldása, kiváltása a bírósági pereskedés alól!



Hozzon jó döntést az orvos vita, fogorvos vita, egészségügyi intézménnyel folytatandó per ügyeiben - forduljon hozzánk!


Beteg élete, beteg jogai központi téma oldalunkon.              Saját beteg esetével, hozzátartozóként jogsérelmével kérjen időpontot: 06-305-992842 (Hétköznap  délután  12h-18h)!